Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Христо Иванов успокоява страстите (ВИДЕО)

Христо Иванов, снимка: БГНЕС

Христо Иванов определи днешните събития като поредната фойерверка от безвкусни пошлости. Проблемът е, че ДПС искат да бъдат скрит партньор на ГЕРБ в това разпределение, заяви пред медиите в Партийния дом той.

ДПС не искали да има ясни правила и регламент между ГЕРБ и ПП-ДБ как ще се разпредели тази власт. Пътят е към преговори , подчерта Иванов и отказа да коментира думите на Делян Пеевски. Иванов не упражнявал древната професия да вади компромати.

Темата са регулаторите, темата е как ще бъде избран следващия главен прокурор, отчете народният представител.

Надявам се страстите да се успокоят, допълни той и изрази надежда партиите да се върнат към разговорите за реформите. ДПС имат интерес да си променят позиционирането и във вътрешен, и във външнополитически план, смята Иванов. Мъдра била да подкрепят Конституцията.

Господин Пеевски е на път да взриви целия този капитал с поредното му изхвърляне, защото сдържаността никога не е била от силните му страни, заяви депутатът.

Никого не сме използвали, нито те са ни използвали, смята Христо Иванов.

Свършили сме работа, която е добра за страната, категоричен бе той.

Искаме да преговаряме с ГЕРБ, посочи Иванов.

Очакваме разговори, допълни народният представител.

Надява се да бъде избран главен прокурор с профила на Андрей Янкулов, защото тогава нямало да има хора като Нотариуса. Пеевски му правел услуга като показвал от къде идва проблемът. Мария Габриел не трябва да бъде изтиквана напред, а разговорът трябвало да се води с Бойко Борисов.

Явно на ГЕРБ и ДПС им харесва офертата от 2/3 от регулаторите за тях, според него.

Това беше ли делкане, недоумява той.

Дори и да се отиде на избори , пак ще се обсъждат регулаторите. По-добре сета да проявим малко разум и да се разберем, настоя Христо Иванов.

Според него ядосал Пеевски като казал, че при кампания отново ще излезе на дневен ред темата за ролята на ДПС във властта. За минути Пеевски изгарял възможността ДПС да е приемлив партньор. Явно за Пеевски е делкане, когато той не успява. На мен Пеевски не ми е правел услуги, отчете Христо Иванов.

spot_img

Реклама

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Делегация на Пхенян е на визита в Москва

Севернокорейска делегация, водена от Ри Чол Ман, заместник министър-председател...

Първа реакция от Киев: Благодарим съюзници, заедно ще победим

Андрей Ермак, влиятелният ръководител на канцеларията на президента на...

Прокуратурата в Украйна разследва участието на военни в стрелба по полицаи във Виницка област

Винитската специализирана прокуратура в областта на отбраната на Южния...

Експлозия избухна в Харков

Експлозия избухна в Харков вечерта на 20 април по...

Ракетна атака срещу Одеса: осем ранени, сред които две деца (СНИМКА)

В резултат на ракетна атака срещу Одеса бяха ранени...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Опозицията в Молдова бойкотира референдума за ЕС

Лидерът на лявата опозиция в Молдова Игор Додон призова...

Делян Добрев призова да не се притесняваме от цената на тока

Невидимата ръка на свободния пазар ще направи така, че...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img