Христо Иванов се надява тези парламентарни избори да са последните за дълго време

Views 15051
0 0
Снимка: БГНЕС

Трети поредни избори за тази година, надявам се да са последните за дълго време и да може да бъде излъчен парламент. Това заяви съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов, който гласува в 93-то средно училище „Александър Теодоров-Балан“.

Днес е особен ден за мен, тъй като големият ми син има рожден ден и гласувам с огромно желание да произведем тласък напред в страната и да оставим напред страна, която носи надежда и гордост„, коментира той, след като пусна разписката от машинното гласуване.

На въпрос дали ще има ниска избирателна активност, Иванов призова всички граждани да излязат да гласуват. Не бива да се оставим на всички опити да се потисне избирателната активност и да се демотивират гласоподавателите. Трябва да се гласува, не може да се остави други да решават вместо нас за страната и нейното бъдеще. Моят призив е гласувайте, разходете се до урните. Лесно е, отбеляза още той.

Иванов е категоричен, че е решаващо да има правителство, не само защото има толкова кризи – енергийната, ковид, инфлацията, а „защото пред България има възможности и трябва да се започне бързо да се работи по тях и в рамките на две-три години може да се промени страната“.

Има огромна надежда, заключи Христо Иванов.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Няма да допуснем и елемент за манипулиране на вота, увери Стефан Янев

Нашият избор е важен и значим и трябва да го правим осъзнато. Нашето право на избор е във фундамента на нашата демокрация. Това заяви служебният премиер Стефан Янев след като упражни правото си на глас в столичното 108 СУ „Никола Беловеждов“ малко след 9.30 часа. Той отправи настоятелен призив към […]