Георги Гергов изключен от БСП

Views 12676
0 0
Снимка: БГНЕС

Националният съвет на БСП изключи Георги Гергов от партията, съобщиха от „Позитано“ 20.

Събрани са необходимите подписи за приемане на решение за изключване на Георги Гергов от БСП.

По казуса Гергов се произнесоха всички висши контролни и колективни органи на партията – Общопартийната контролна комисия, работната група по случая, Изпълнителното бюро и Националният съвет на БСП.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

"Един от най-отвратителните дни за демокрацията": медиите в САЩ за щурма на Капитолия

Поддръжниците на все още действащият президент на САЩ Доналд Тръмп през нощта на 7 януари пробиха полицейския кордон на Капитолийския хълм във Вашингтон и проникнаха в сградата на Конгреса, като попречиха на конгресмените да утвърдят победата на демократа Джоузеф Байдън на президентските избори. Атаката на демонстрантите срещу Капитолия беше предшествана […]