ГДБОП подхвана Ивайло Мирчев

Views 40228
0 0
Снимка; архив БГНЕС

ГДБОП извършва проверка срещу депутата в 47 Народно събрание от „Демократична България“ Ивайло Мирчев. Причина са обвиненията на Мирчев за зависимост на българските спецслужби от Русия, съобщи bTV.

Ивайло Мирчев е бил в ГДБОП за половин час.

По думите му той е предоставил на антимафиотите доклад на Центъра за стратегически изследвания за руското влияние в Източна Европа и в България.

В този доклад има данни, че част от службите не работят за интересите ни. В случая това са държавна агенция Разузнаване и Военно разузнаване„, обясни Мирчев.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

26 компании от военно - промишления комплекс получили разрешение за работа

По закон всеки месец трябва да заседава съвета