Фандъкова избира кой ще замести отстранената кметица на район „Красно село“ в София

Екип на News24sofia.eu
Views 762
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Столичният общински съвет реши градоначалникът на София Йорданка Фандъкова да определи кой ще изпълнява длъжността кмет на столичния район „Красно село“ до 6 април след отстраняването на уличената в конфликт на интереси Росина Станиславова. Решението беше взето 41 от гласовете на съветниците, съобщи БНР.

Фандъкова трябва да избере един от заместниците на Станиславова – Николай Веселинов и Веселин Кирев. Третият зам.-кмет на района Албена Белянова е била отстранена от работа днес от изпълняващия длъжността кмет на „Красно село“ Николай Веселинов.

Над 3 часа продължиха дебатите в зала при второто заседание на Столичния общински за избора на кмет на район „Красно село“, след неуспешния опит преди седмица. Бяха предложени общо 5 имена, от които две са на общински съветници. Нито един от номинираните обаче не събра необходимите гласове

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Служителите на КЗП излизат на стачка за 60% по-високи заплати

Служителите на Комисията за защита на потребителите излизат на стачка с искане за увеличение на заплатите с 60%. Това съобщи Синдикатът на административните служители към КТ „Подкрепа“, който е организатор на протеста. Предупредителната стачка ще се проведе на 17 март от 10 ч. до 11 ч. в цялата страна пред сградите на КЗП, […]