ЕДИНСТВЕНО В NEWS24sofia.eu! Стана ясно кое е момчето, загинало край Търново (СНИМКА)

Младежът е бил от Полски Тръмбеш, изключително позитивен и смел млад мъж

Views 43262
0 0
Колаж: Информационна агенция News24sofia.eu

Драгомир Борисов е загиналото 17-годишно момче на пътя Русе – Велико Търново. Това научи Информационна агенция News24sofia.eu.

Петима младежи пострадаха, но Драгомир е загинал от тежките травми. Както вече News24sofia.eu съобщи, че трагедията стана в участъка между селата Самоводене и Поликраище около 21 часа снощи.

Младежът е бил от Полски Тръмбеш, изключително позитивен и смел млад мъж.

Той е бил активен участник в клуб ”Млад огнеборец” в града.

Днес ни напусна Драгомир Борисов (Доби). Участник в отбора „Млад огнеборец“ и „Юньй спасатель“ на състезанията в Русия и Азербайджан, момче със страхотен характер, дисциплина и заразителна усмивка! Никой не заслужава да си отиде толкова рано! Убийте скоростта, а не децата! Бог да го прости! Съболезнования на близките!“, пишат от Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ Полски Тръмбеш.

По случая вече се води досъдебно производство.

Драгомир Борисов

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Полша разби руска шпионска мрежа

Полският министър на националната отбрана Мариуш Блашчак обяви в четвъртък, че разузнавателната служба на неговата страна е успяла да разбие руска шпионска мрежа, действащ там. „Цялата шпионска мрежа беше разбита„, каза Блашчак пред Polskie Radio. „Това очевидно беше шпионска мрежа, събираща информация в полза на тези, които нападнаха Украйна и […]