https://www.gerb.bg/bg

Единствено и само в News24sofia.eu! Каква е играта на семейство Гущерови?

Ако си мислите, че Светлана Гущерова е жертва в скандала с Кирил Терзиев, помислете пак! Защото накрая може да се окаже, че плеймейтката е злият гений в цялата одеисея.

Бита ли е моделката? Има ли счупени зъби? Кой е мъжът в семейството на Гущерови? И как два откъснати кичура и няколко смъртни заплахи й „опекоха работата“ и „опростиха“ задължения от над 300 000 лева.

Но първо малко предистория…

Всичко ce случи малко след 20 часа онзи ден. Със съпруга ми се прибирахме в кооперацията на булевард „България“, в която живеем. Той слезе от колата, за да отиде до гаража да отвори и да можем да паркираме. В автомобила бяха и децата ми. Докато го чакахме, от страничен черен път, който не води никъде, се зададе една наша стара кола. Познах веднага шофьора. Когато изравних колата с неговата и спуснах стъклото на предния прозорец, го попитах какво прави тук? Той ми каза: „Къде е тази твоята дебела свиня? Ще го наръгам! Ще го заколя! Ще ви убия! Ще ви съсипя! Освен избитите зъби имам и откъснат кичур коса. На записите се вижда как той ме удря“, разказа Светлана Василева.

От своя страна Терзиев твърди, че с пръст не е докосвал Гущерова.

Кирил Терзиев

Разменихме си няколко реплики, тя тръгна да ме плюе и си удари фасетите в прозореца на колата. Със семейство Християн и Светла Гущерови имаме стара история – цяла одисея, свързана с много пари, които ми дължат“, разкри пред „Телеграф“ борецът.

News24sofia.eu научи от техни близки става, че въпрос за крупната сума от 300 000 лева.

Пари, които Гущерови нямали никакво намерение да връщат поради периодичното зануляване на сметките по ротативки от Християн. Още преди време в медиите бе публикувана информация за баснословните суми, които милионерският син дължи на лихвари. Появиха се и слухове за отвличане. Семейството до такава степен затънало в борчове, че се налагало Светлана да си продава дрехите на безценица.

План „Ран“-ът на Гущерова

За неин късмет, един от хората, на които дължат пари – Кирил Терзиев, си изтърва нервите и хитрата Гущерова реши да се възползва от ситуацията. Тя вдигна медиен шум до небето заради физическата разпра с бореца, с когото дълги години са били приятели.

Светлана изключително преекспонира скандала с Кирил. Ако наистина й беше избил зъбите, веднага щеше да пусне снимка на щетата. Вместо това, малко след сблъсъка с Терзиев, тя публикува клипчета от театрална изява на „травмираните“ си деца“, разкриват близки до Гущерови.

Видео репортаж на Информационна агенция News24sofia.eu

Според запознати пъкленият план на моделката е да осъди Терзиев на голяма сума пари, с които да реши проблемите на семейството. Тъй като държи стабилен коз срещу него, тя има възможност и да сключи извънсъдебно споразумение, с което Гущерови да намалят значително дълговете си. И в двата случая – ситуацията за Светлана е „win-win“.

Не можем да не признаем заслугите на мъжа в семейство Гущерови – Светлана. Тя не само оправи бакиите на съпруга си, но и мъжкарски понесе ударите върху себе си. С цената на няколко екстеншъна тя защити семейството, докато Християн се правеше, че отваря вратата на гаража… Евала! Мъж на място!

*Използван е част от материала на колегите от Intrigi.bg.

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

РЕКЛАМА

spot_img

Още от рубриката

СИГНАЛ ДО News24sofia.eu! Педофил ли е лицето Димитър Димов? (СНИМКИ)

Скандален сигнал поучи Информационна агенция News24sofia.eu от наша читателка,...

Катастрофа затрудни движението по бул. „Шести септември“ в Пловдив

Катастрофа между две леки коли затруднява движението по бул....

ЦИК официално обяви новите български евродепутати

Централната избирателна комисия (ЦИК) прие на свое заседание днес...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Гърция затваря все повече туристически обекти заради жегите

Гърция затвори редица древни туристически обекти в Атина заради...

Проевропейските центристки партии доминират в Централна и Източна Европа

Проевропейските центристки партии постигнаха значителен успех в Централна и...

САЩ изпращат втора система Patriot в Украйна

Президентът на САЩ Джо Байдън одобри изпращането на втора система...

Поляк е задържан за нападение над премиера на Дания

По време на ареста той е бил под въздействието на алкохол и наркотици

МВР отчита ръст на опитите за източване на банкови сметки

Значително увеличение на случаите на опити за източване на...

Джо Байдън се среща с Макрон

Домакин ще бъде Елисейският дворец

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg