Борисов вече твърдо няма да влиза в битката за президент

Прочитания 28197
0 0

Няма да съм аз категорично.“ Така премиерът в оставка Бойко Борисов отговори на въпроса дали ще се кандидатира за президент на предстоящите президентски избори. Коментарът си той направи на брифинг в централата на ГЕРБ.

По думите му кандидатът на ГЕРБ за президент ще бъде коренно различен от „сегашния разединител“ – кандидатът на ГЕРБ ще е с проевропейска и пронатовска ориентация.

Припомняме, че на излизане от болницата, където влезе по спешност за операция и отново не се яви в парламента, Борисов първо заяви, че най-вероятно ще влезе в състезанието в края на годината, но след това с пост във фейсбук се отрече от думите си като уточнение.

На сутрешния брифинг в централата на партията той дори подкани журналистите да му задават още въпроси. Такива обаче нямаше особено много.

Борисов е притеснен за управлението на държавата в близките месеци.

Спасихме ви от здравната криза, от мигрантската и от банковата, похвали се Борисов.

За това казвам стоим и имате ли нужда от нас – нямате. Пет партии можеше да направят кабинет още преди 20 дена и да се забрави за нас, а не да се оправдават – дайте по-бързо да върнем мандата, казва Нинова, защото Борисов продължава да управлява. Абе не управлявам, ма, седя си, вие не ме пускате зорлем, защото не можете, не знаете, не носите отговорност, страх ви е. Това е страх. Благодаря ви„, завърши Бойко Борисов едночасовият брифинг.

Борисов разкритикува липсата на позиция от страна на „кандидата за президент“ Радев и „депутата Трифонов“ за задържането на Навални. Това е „крещящо мълчание“. Ние не можем да не осъдим задържането на Навални, лидерът на ГЕРБ.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Близо 500 000 автомобила напуснаха София за празниците

Общо 497 569 превозни средства са излезли от София на 29 и 30 април – последния работен и първия почивен ден за Великден. Това отчитат трафик камерите на Агенция „Пътна инфраструктура“. Най-много превозни средства към Бургас са преминали по АМ „Тракия“ – 225 048. След това са АМ „Хемус “ – […]