Борисов вече твърдо няма да влиза в битката за президент

Views 28433
0 0

Няма да съм аз категорично.“ Така премиерът в оставка Бойко Борисов отговори на въпроса дали ще се кандидатира за президент на предстоящите президентски избори. Коментарът си той направи на брифинг в централата на ГЕРБ.

По думите му кандидатът на ГЕРБ за президент ще бъде коренно различен от „сегашния разединител“ – кандидатът на ГЕРБ ще е с проевропейска и пронатовска ориентация.

Припомняме, че на излизане от болницата, където влезе по спешност за операция и отново не се яви в парламента, Борисов първо заяви, че най-вероятно ще влезе в състезанието в края на годината, но след това с пост във фейсбук се отрече от думите си като уточнение.

На сутрешния брифинг в централата на партията той дори подкани журналистите да му задават още въпроси. Такива обаче нямаше особено много.

Борисов е притеснен за управлението на държавата в близките месеци.

Спасихме ви от здравната криза, от мигрантската и от банковата, похвали се Борисов.

За това казвам стоим и имате ли нужда от нас – нямате. Пет партии можеше да направят кабинет още преди 20 дена и да се забрави за нас, а не да се оправдават – дайте по-бързо да върнем мандата, казва Нинова, защото Борисов продължава да управлява. Абе не управлявам, ма, седя си, вие не ме пускате зорлем, защото не можете, не знаете, не носите отговорност, страх ви е. Това е страх. Благодаря ви„, завърши Бойко Борисов едночасовият брифинг.

Борисов разкритикува липсата на позиция от страна на „кандидата за президент“ Радев и „депутата Трифонов“ за задържането на Навални. Това е „крещящо мълчание“. Ние не можем да не осъдим задържането на Навални, лидерът на ГЕРБ.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Близо 500 000 автомобила напуснаха София за празниците

Общо 497 569 превозни средства са излезли от София на 29 и 30 април – последния работен и първия почивен ден за Великден. Това отчитат трафик камерите на Агенция „Пътна инфраструктура“. Най-много превозни средства към Бургас са преминали по АМ „Тракия“ – 225 048. След това са АМ „Хемус “ – […]