Борисов призна за какво му е най-мъчно и посочи как се губи златно време (ВИДЕО)

По думите на бившия премиер младите хора в партията му не са за чегъртане

Views 9952
0 0

Ковидът не си е заминал. Докато си замине, пенсионерите трябва да си получават парите. Моля всички да отидете да се ваксинирате. Това заяви пред симпатизанти на ГЕРБ във Велики Преслав лидерът на партията Бойко Борисов.

През септември ни очаква тежка нова вълна. Мен никой не ме пита в най-тежката част от пандемията от къде намирахме парите за всички хора на първа линия. Само Ремдесивирът струваше 84-85 милиона”, каза той.

Сега като дойде новата вълна ще видите тези… те губят златно време. Губят време да чегъртат, вместо да ваксинират хората”, каза още бившият премиер.

Ако не ми вярвате на мен, вижте какво правят в Европа. Как на континента няма машинно гласуване? Те вече манипулират машините и си го признават дори”, намеси и изборната тема в речта си Борисов.

По думите му младите хора в партията му не са за чегъртане.

Искаме да управляваме в мир и разбирателство с всички политически партии. Каквото ни отреди народът, това ще бъде. Много ми е мъчно за „Хемус” и за Северозапада”, каза още лидерът на ГЕРБ.

Той пожела на всички да са живи и здрави.

Мерси, че сте дошли толкова много”, добави Борисов.

Видео вижте ТУК:

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Истинската Американска търговска камара у нас участва в инициативата "Три морета"

Очакват домакинството ни на форума 08-09 юли 2021 г.