https://www.gerb.bg/bg

Борисов брани ГЕРБ от лъжи, лично О’Брайън му разяснил, че санкциите не са към партии

Снимка: архив БГНЕС

Две лъжи бяха опровергани вчера – от живота и от фактите. И както се казва в една стара песен: Не аз, животът ще ви го върне.“ И той им го върна, заяви Борисов с отправка към лидерите на ПП Кирил Петков и Асен Василев. Бойко Борисов говори пред актива на ГЕРБ в Хасково си личи от видео, публикувано в профила му във фейсбук.

Повече няма да допускам да нападат партията ми – с лъжи и манипулации! Изпуснаха времето, когато лъжеха, а ние си траехме„, заяви Бойко Борисов и се зарече, че няма да допуснат повече да говорят така за ГЕРБ, макар че „колкото повече говорят, толкова повече губят„.

Борисов коментира и посещението на ръководителя на Офиса за координиране на санкциите в Държавния департамент на САЩ Джим О“Брайън и му благодари, че ясно е направил разграниченията по санкциите „Магнитски“.

Той много ясно разграничава вината на всеки, и дали се отнася за политически партии, и тази спекулация, едно голямо „благодаря“ на Джим О Брайън, на посолството, че ясно го изяснихме. ГЕРБ бе партията, на която всички разчитат да задържи България в евроатлантическата общност„, каза Бойко Борисов на срещна с членове и симпатизанти на ГЕРБ от област Хасково.

Припомняме, че вчера Борисов заяви, че е знаел за „Магнитски“ ден преди самите санкции да бъдат публикувани. а в седмицата преди санкциите три пъти е бил в американското посолство заради „доброто сътрудничество“. Два пъти се срещал и с О’ Брайън, коото бе на посещение у нас.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини правителството на Кирил Петков за това, че страната ни няма да влезе в еврозоната от 1 януари догодина.

Вчера министърът на финансите Росица Велкова официално заяви, че България се отказва от датата за прием 1 януари 2024 година, тъй като не е прието необходимото законодателство, а и страната не покрива критерия за ниво на инфлацията.

Според Борисов бившите управляващи от „Продължаваме промяната“ не са се справили и с миграцията и с войната по пътищата.

„В същото време каналите, които разтвори Бойко Рашков, и Промяната категорично го казвам, ви доведоха да настане ад по шосетата в България, по пътищата. Служебните министри не били виновни, те толкова си могат, те не са избирани.

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Египет настоява Израел да отвори ГКПП при Рафах

Представителите на САЩ, Израел и Египет приключиха среща в...

Експерти ще проверяват машините за гласуване ден преди вота

Всичко беше открито и публично по сертифицирането на машините...

Руското разузнаване и западното контраразузнаване

Неотдавнашният скок в случаите на Запад, свързани с дейностите...

Митрополит Николай повтори: Аз няма да съм патриарх

Пловдивският митрополит Николай заяви в Бургас, че няма да...

Мексико провежда най-големите избори в историята си, помрачени от престъпността

Мексико провежда в неделя най-големите избори в историята си,...

Нейнски сравни казуса „Сребреница“ с разговор между глухи

Разговор между глухи. Така бившият външен министър Надежда Нейнски...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

В болница Лозенец пак замириса

По стара традиция, в края на работната седмица, Министерството...

Когато зорлем те правят мъченик

Покушение срещу действащ министър-председател на държава от ЕС е...

Акция на МВР в Шумен за купуването на гласове се провежда

Проверяват се заложни къщи и фирми за бързи кредити

Служебният кабинет покрива дефицита във фонда за енергийна сигурност

Министерският съвет (МС) ще покрие дефицита, натрупан във Фонд...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg