Атанас Атанасов получи мандат за преговори за правителство

Views 1030
0 0

Националното ръководство на „Демократи за силна България“ е взело решение да даде мандат на Атанас Атанасов да участва в преговорите от името на „Демократична България“ за съставяне на правителство.

Атанасов е председател на ДСБ и съпредседател на „Демократична България – обединение“. Като такъв обаче след изборния резултат от 14 ноември подаде оставка. Очаква се изборът на нов председател на партията ДСБ да се състои в началото на следващата година.

Оставката си подадоха ръководителите и на „Да, България“, начело с лидера й Христо Иванов. Той също вече получи мандат за преговори.

С такъв мандат в преговорите ще трябва да влезе и лидерът на БСП Корнелия Нинова, която също подаде оставка.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Издирван за убийство на жена кандидат-депутат открит мъртъв в столицата

По-вероятно не става въпрос за убийство, а за самоубийство