Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Александър Иванов пред News24sofia.eu TV за за ерата на AI и финансовите възможности (ВИДЕО)

Форматът DIGI POWER MEETING има за цел да вдъхнови младите хора и да ги снабди с необходимите знания и умения, с които да бъдат конкурентни в съвременния дигитален свят. Голяма част от успеха в днешно време зависи от добрата презентация и именно как подбираме и създаваме съдържание ще е темата на първата порция срещи. Организатор и домакин на събитието е Младежкият международен център, а за лектори са поканени популярни личности в няколко различни направления.

Ето кои са те:

Артьом Анатолиевич – Арти, който ще говори за инфлуенсърството като професия, начин на живот и метод да изразяваш себе си; Александър Иванов, по-известен като Даскал Алекс – образователен директор на SoftUni Digital & SoftUni Creative. Той ще разкрие тайните на успеха в сферата на дигиталния маркетинг; Ели Савова и Деян Панайотов – популярни създатели на видеосъдържание с темата – видео обработка.

Интервю на Димитър Киряков:

Димитър Киряков: Първо кажи кой е Александър Иванов, с какво се занимава, какъв е?

Алекс: Ами, минал е през различни, така етапи от живота си, като цяло се занимава със образование, занимавам се и с дигитален маркетинг, комуникации, имам агенция за дигитален маркетинг „createx“, втора вече е „native“ заедно със едни прекрасни хора, с които развиваме дигиталната сцена във България. Преподавател съм и също така във „softuni“, други университети, като цяло с така доста различни направления.

Димитър: Това всъщност май ти е 4 град ако не се лъжа.

Алекс: За последните 5 дена „да“

Димитър: За последните 5 дена, това ти е четвъртия – Бургас. Как успяваш да запазиш тази енергия, това самообладание и толкова интересно да разказваш близо 5 часа.

Алекс: А, да. Преди всичко аз много обичам това, което правя и то ми помага безкрайно много, другото нещо е че образованието за мен е „мисия“ и всъщност това да зареждам хората, да дебатираме теми, заедно да правим следващата крачка в развитието си е много,много ценно и то ми дава страшно много сила и то е малко като „динамо“, докато го правя също самия аз се зареждам и мисля че това е малката ми тайна.

Димитър: Тук видяхме, мисля, че около 4/5 презентации.

Алекс: Да!

Димитър: Колко време ти отне да ги изготвиш всички тези и то по такъв интерес начин със схеми, със диаграми, със дори такива по смешни снимки, които да предоставят информацията по прост начин, дори за хора, които бяха тук, които са на по 12 години и имаха много голям интерес и не откъснаха поглед дори и за секунда.

Алекс: Да и на мен ми направи впечатление, като цяло аз ги правя вече години наред, надграждам ги и ги развивам, не зная точно всяко една презентация, колко време ми е отнела, но това е много важна част в живота на един „презентатор“ всъщност да се подготвиш преди всичко. Това, което съм забелязал е че за около 1 час презентиране на тебе ти трябват около десетина часа подготовка.

Димитър: Сега, ние тук говорихме за 2 ключови неща, едното е изкуствения интелект, другото е за финансовата тема. Първо „за“ или „против“ изкуствения интелект?

Алекс: За мене самия въпрос не е подходящ, защото ти не можеш да спреш гората да се разлиства. Изкуствения интелект е естествено следващата стъпка на технологичното развитие и всъщност ние не мислим „за“ или „против“, ние мислим как по най добрия начин да го използваме за нашите цели, за амбициите, които имаме и това, което искаме да оставим.

Димитър: Във още, колко града се очаква да те видят хората?

Алекс: Гостувам във: Велико Търново, Варна, Пловдив, София, разбира се така че още няколко със сигурност, това е до края на „май“ месец.

Димитър: И това изтощава ли те поне малко?

Алекс: Със сигурност, но мисля че умея да зареждам във времето, така научил съм се как да презервирам енергията си, как да я развивам, как да се грижа въобще за физическото си здраве, така че аз всъщност да има много енергия и на този етап работи.

spot_img

Реклама

spot_img

Още от рубриката

Делегация на Пхенян е на визита в Москва

Севернокорейска делегация, водена от Ри Чол Ман, заместник министър-председател...

Първа реакция от Киев: Благодарим съюзници, заедно ще победим

Андрей Ермак, влиятелният ръководител на канцеларията на президента на...

Прокуратурата в Украйна разследва участието на военни в стрелба по полицаи във Виницка област

Винитската специализирана прокуратура в областта на отбраната на Южния...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

11 задържани при протестите в Грузия

Служители на грузинското министерство на вътрешните работи са задържали 11...

Атанас Атанасов: ДАНС трябваше да разплете „Боташ“, а не някаква комисия (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=JMUOZXD_4AY Съпредседателят на ПП-ДБ и лидер на Демократи за силна...

Служебният кабинет ще слуша гласа на бизнеса

Без гласа на бизнеса политическите решения в сфера като...

Северна Корея пусна песен, възхваляваща лидера Ким като „приятелски баща“

Северна Корея пусна нова песен, възхваляваща лидера Ким Чен...

САЩ заявиха, че няма да поемат „бойна роля“ в Украйна

Съединените щати не възнамеряват да поемат „бойна роля“ в...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img