Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Георги Свиленски: Ерата на ГЕРБ все още не е приключила

Снимка: БГНЕС

10 години ГЕРБ злоупотребяват с властта, с парламентаризма, със законите и Конституцията на държавата. И сега, когато едни народни представители, излъчени от българските граждани, искат да възстановят точно тези неща, управляващите го виждат като реваншизъм. Това заяви зам.-председателят на парламентарната група на „БСП за България“ Георги Свиленски в ефира на БНР.

Според Свиленски ерата на ГЕРБ все още не е приключила. Ние го заявихме няколко пъти, че е направена една много малка крачка в това ГЕРБ да бъдат отстранени от властта и оттук нататък мнозинството в парламента трябва да докаже, че е било искрено в предизборните си ангажименти.

Той предупреди, че ако не се продължи с тази политика на възстановяване на държавността, ерата на Борисов много бързо ще се върне.

Свиленски бе категоричен, че първите предсрочни избори са най-бързият начин Борисов да се върне на власт.

Социалистът коментира, че левицата ще подкрепи правителство, предложено от партията „Има такъв народ“, но не безусловно и без да участват в него.

Той припомни, че вчера партията официално подкрепи Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат. Без нашата подкрепа президентската двойка няма как да получи втори мандат, сега я получиха, и пътят им за втория мандат е отворен“, завърши Свиленски.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Фермери искат гаранционен фонд за преодоляване на загубите при бедствия

Създаване на гаранционен фонд в подкрепа на земеделските стопани...

48 души вече са жертвите след срутването на магистрала в Южен Китай

Броят на загиналите се увеличи до 48, а спасителните...

Тръмп: Париж и Лондон са неразпознаваеми!

Лондон и Париж са "отворили вратите си за джихада",...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Президентът наложи вето върху промените в Закона за насърчаване на инвестициите

Президентът Румен Радев наложи вето върху промените в Закона...

За седмица хванаха над 59 000 джигити на пътя

За седмица хванаха 59 040 шофьори, превишили скоростта. Акцията за...

Стефан Сежурне: Никой няма полза от ескалацията между Израел и „Хизбула“

Френският външен министър Стефан Сежурне заяви по време на...

Момчил Терзийски е новият директор на Агенцията по кадастър

Със заповед на министъра на регионалното развитие и благоустройството...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img