https://www.gerb.bg/bg

Съпругата на Керем Бурсин умира от рак

Керем Бурсин отдавна се снима в телевизионни сериали. Известният актьор, роден в Истанбул през 1987 г., за последно се появи по телевизията през лятото на 2023 г. в сериала „Ако обичаш много“, но достигна върха на славата си с поредицата „Почукай на вратата ми“. Наскоро актьорът завърши работата си в „Синята пещера“, а през лятото ще се снима в комедийния проект „Синът на богаташа“, адаптация на руския филм „Слуга“.

„Синята пещера“ разказва историята за любовта на войник и неговата умираща съпруга и ще удиви зрителите с емоционалните си сцени. Джем (Керем Бурсин), военноморски войник, губи съпругата си Алара (Деврим Озкан) от рак. Опитвайки се да се справи със загубата на любимата си жена, Джем отива на екскурзия до Синята пещера, място, което е обещал един ден да покаже на своята съпруга. Това пътуване разкрива подробности от връзката му с Алара и се превръща в изненадващо откритие, което потвърждава, че истинската любов е вечна.

От няколко дни в южната ни съседка се тиражира новината, че предстой заснемането на римейк на пълнометражния руски филм „Слуга”. Тази вест беше приятна изненада за феновете на Керем Бурсин, който ще изпълнява главната мъжка роля. Първоначално беше съобщено, че негова партньорка ще бъде Мелиса Донгел, с която преди това участваха „Почукай на вратата ми“, но турските медии отрекоха тези слухове.

Официалната информация гласи, че Аслихан Малбора ще си партнира с Керем. 29-годишната актриса вече има 14 успешни роли. Тя е позната на феновете на турското кино от сериали като „Султанът на моето сърце“, „Влияние“, „Три Куруша“ и други.

Турският римейк на „Слуга“ се казва „Синът на богаташа“. Сюжетът проследява историята на Мете, млад и разглезен богат мъж, който мистериозно се озовава в миналото. Сега той не е заможен майор, а обикновен селянин, който трябва отново да се запознае с трудностите в живота. Работата по филма трябва да започне през юни, но премиерната дата все още не е определена.

Адаптацията на руския филм ще бъде заснета в Турция на същите места, където са снимани култовите поредици като „Великолепният век” и „Възкръсналият Ертугурул”. Режисьорският стол заема Онур Унул. Съобщава се, че основната сюжетна линия на оригиналния филм ще бъде запазена. Керем Бурсин все още не афишира новия си проект в социалните мрежи.

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

САМО В News24sofia.eu! Инфарктно лято за медиците от Спешна помощ в Бургас

Едва с два реанимационни екипа разполага Центъра за спешна...

Пламен Киров: Имаме два парламента в мандат

50-ото НС вече е в мандат. Той започна да...

Борислав Гуцанов: България има нужда от силна лява партия

На България е необходима силна лява партия. Трябва да...

Малайзия иска да се присъедини към БРИКС

Малайзия се готви да се присъедини към групата на...

Напрежение и предупредителни изстрели по границата между Северна и Южна Корея

Военните на Южна Корея произведоха предупредителни изстрели, след като...

Поройни дъждове в Ел Салвадор взеха 11 жертви

Поройните дъждове, които връхлетяха тихоокеанското крайбрежие на Централна Америка...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Двама руски журналисти са тежко ранени в Донбас

Двама руски журналисти са тежко ранени в Донбас. По-рано...

Ядрените сили ударно модернизират арсеналите си

Деветте държави в света с ядрено оръжие продължават да...

КНДР се готви за визитата на Путин

Северна Корея изглежда се подготвя да посрещне руския президент...

Мария Захарова: САЩ търсят само изгода от договорите с Украйна

Съединените щати дори поставят под съмнение резолюциите на Съвета...

ЦИК официално обяви новите български евродепутати

Централната избирателна комисия (ЦИК) прие на свое заседание днес...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg