https://www.gerb.bg/bg

Младежите на БСП сигурни, че отварят нова лява страница (СНИМКИ)

Снимка: БТА

Младежкото обединение на БСП очаква по време на пленума на партията конструктивен разговор, диалог за бъдещето и да бъде избран временно изпълняващ председател – един от заместниците на Корнелия Нинова, така, както е по устав. Временният председател на БСП трябва да обединява партията, да работи за това партията да върви в правилната посока, за едно колективно начало всеки един социалист да бъде чут и да се взимат консенсусни решения. Имаме вярата, че БСП ще поеме по един нов път и ще се отвори една нова страница за цялата партия и лявото в България, каза Габриел Вълков на брифинг пред журналисти преди заседанието на националния съвет на БСП.

Зам.-председателят на младежко обединение БСП Мина Кутева добави, че ще бъде раздаден „Пътеводител на социалистическата идея“ по време на пленума на социалистите. Документът съдържа основни стъпки, които БСП трябва да предприеме, за да заздрави структурите и позициите сред българските граждани и левите избиратели. Документът съдържа 3 основни части. Първата част е свързана с оттеглянето на досегашния председател на БСП Корнелия Нинова, но и с избора на ново ръководство на партията, което да обединява, а не да разделя партията. Втората част е включването на младите хора в БСП в процеса по вземане на решения и изграждане на политики в партията. Третата част е свързана за цялостната промяна на БСП. Времето на развитие на кадри на младежкото СДС приключи, категорична бе Мина Кутева.

Младежите на БСП осъзнават, че заседанието на пленума на партията е сакрално за бъдещето на „червените“. Мина Кутева се надява БСП да излезе от пленума като по-обединена и по-силна партия.

Снимка: БГНЕС
Снимка: БГНЕС
Габриел Вълков, снимка: БГНЕС
Габриел Вълков, снимка: БГНЕС
Зам.-председателят на младежко обединение БСП Мина Кутева, снимка: БГНЕС
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

РЕКЛАМА

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

„Пирогов“: Падналото от тераса дете във Враца е оперирано

Спокойно е преминала нощта за 7-годишното момиченце

Япония наложи нови санкции срещу Русия, Китай, Индия и други страни

Затягане на контрола над търговията с електроника

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Ирландия пред нови избори тази година

Ирландският министър-председател Саймън Харис е пред дилема дали да рискува...

Радев: От върховенството на правото зависи развитието на България

Борбата за върховенството на правото е борба за начина,...

50-то НС: Вторият ден се препъна още в първите минути

Депутатите започнаха с 30-минутна почивка

Искат поскъпване на водата в София

След съдебно решение, с което се увеличава нормата на...

Кипър реагира с недоумение на заплахите на Хизбула

Кипър реагира с недоумение в четвъртък на предупрежденията от...

Четирима загинали и 120 ранени след 5 по Рихтер в Иран

Броят на жертвите на земетресението, което удари иранския североизточен...

Трупът на убит от бурята мъж бе открит днес в Казанлък (СНИМКА)

Труп на мъж е открит днес в Казанлък, съобщи...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg