ЕМРАХ: Не ми се карай, просто ми танцувай гола (ВИДЕО)

В последните седмици името на Емрах бе свързано повече с обвинения в агресия, а не в любовни авантюри

Прочитания 22072
0 0
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu

В социалните мрежи малкият син на Тони Старора – Емрах, сподели доста палав цитат, с който определено разпали въображението на отчаяните по него фенки:Не ми се карай… просто ми танцувай гола!“. А посланието му е свързано с най-новата му творческа проява, или напън, както някои биха се изразили.

Преди дни той пусна ново парче, което носи заглавието „69“. Ясно е, че не става въпрос за автобус с този номер, а за секс позата, за която братчето на Фики пее, че ще прави цял нощ с лирическата героиня (или пък някоя фенка). Признаваме, че парчето звучи доста модерно и готино, но си е микс между поп и чалга. Ако не си падате по тази музика… пропуснете.

За кого обаче пее в новата си песен? Не е ясно, а е напълно възможно да няма конкретен повод за песента, но често изпълнителите са изживели текстовете си и са дълбоко провокирани от събития в личния им живот, отбелязва vbox7. Таблоидите ту събират Емрах с оборотната Теди Александрова, ту ги разделят. Не е изключено Емрах да пее за нея, но може и да има нова мацка в живота му.

В последните седмици името на Емрах бе свързано повече с обвинения в агресия, а не в любовни авантюри. За историята разбрахме от известния ловец на автографи и селфита Веселин Любенов, който се оплака в профила си във Facebook, че Емрах го е заплашвал с бой, ако не махне обща снимка, на която не се харесал.

Жалко, че брат му е толкова скромен, печен, добър и уважителен. Тоя не е никога! Ще ходя и с него да се снимам с удоволствие и кеф и после ще ме заплашва: ще те пребия и т.н. Чак ми пише на лично съобщение, и то не само на мен и на други фенчета: Свали тази снимка. Не се харесвам, и дрън-дрън, че не се харесвал. На едната снимка косата, на другата ръката, че не му е мускулеста“, разказа Веселин.

Малко по-късно Емрах сподели на стори в Instagram, че обича истинските си фенове, но не отрече да е отправял заплахи към Веселин.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Антония Иванова

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Бащата на починалия певец Денис Теофиков отново разтърси социалните мрежи (СНИМКА/ВИДЕО)

Денис Теофиков грейна на величествена картина!

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: