Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Средният пръст на Тошко Йорданов подпали мрежата (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=VMCRKnAwPo4

В неделя представители на партиите, участващи в коалицията „Петков“ се събраха на коалиционен съвет. Очакваше се те да говорят за това дали България ще предостави военна помощ на Украйна и за избора на шеф на БНБ.

Какво обаче дискутираха така и не стана ясно, защото нито един от представителите на властта не излезе пред медиите, за да коментира срещата.

За сметка на това единственото, което българското общество получи е снимка, публикувана в личния фейсбук профил на премиера Кирил Петков. Там той се изфука с фотос и написа „Работна среща на коалиционния лидерски съвет„.

Да, но не думите на министър-председателят бяха важни и интересни за онлайн потребителите, а нецензурната поза на шефа на ПГ на „Има такъв народ“ (ИТН) Тошко Йорданов.

Информационна агенция News24sofia.eu припомня, че сценаристът на Слави Трифонов показа среден пръст от Министерския съвет (МС), а Христо Иванов от „Демократична България“ (ДБ) го гледаше ухилен до уши.

Така и не стана ясно дали грозната изцепка на Йорданов е умишлена и има „тайно послание“ или пък не, но очаквано подпали мрежата.

Ето част от коментарите, свързани с нецензурния жест на депутата на Слави (публикуваме ги без редакторска намеса):

Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова: „КОЙ снима тази прекрасна управленска снимка? Около масата – селфи с Пеевски, Техноимпекс, Христо, който не е в коалиция с БСП и други предлагачи, символен жест, вода и усмивки. Просто А отбор!“.

Политическият анализатор Виктор Димчев: „Коалицията се събра в МС, нищо не реши, пи по няколко водички и си разказва стари вицове в особено странен състав, по един от ИТН, двама от БСП, трима от ДБ и един екс-ДБ, сега ПППП. Лека нощ„.

Журналистът Петьо П. Блъсков: „Тоше, ако този среден пръст е за крадците около теб имаш пълното ми уважение„.

Евродепутатът и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки: „Ето това точно е отношението на управляващите негодници към българската нация. Един среден пръст, показан на българите от един видимо некъпан полуръст и мазните, ехидни, криви муцуни на съучастниците му. Оставка„.

Журналистът Николай Бареков: „Бог да я прости, баба ми за тези боклуци казваше #просто: „Хвани единия, па прасни другия!“…(този по средата е боса им от Разград). Това реабилитира малко Тошката в моите очи и само доказва тезата ми какви боклуци са седнали да ни кендзат на главите, братя и сестри!“.

spot_img

Реклама

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

ЕС помага с 1 млрд. евро на Ливан да се справи с мигрантите

Средствата ще лъдат отпуснати в срок от 3 години

Мъж отвлече и преби 19-годишно момиче в Козлодуй

Сигналът е подаден от майката на жертвата

САЩ призовава Китай и Русия да не използват AI за разполагане на ядрени оръжия

Държавния департамент за контрол на оръжията в САЩ призова Китай...

Швейцария засега не кани Русия на мирната среща за Украйна

Швейцария обяви, че Русия не е поканена "на този...

АКФ вижда чист лобизъм в част от спрените от ветото промени в Закона за инвестициите

Антикорупционният фонд" (АКФ) поставя в своя позиция позитивна оценка...

Петима попаднаха в ареста след гонки с полицията в Софийско

Петима мъже са попаднали в арест след гонки с...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Португалското правителство отказва да плаща репарации за колониалните престъпления

Правителството на Португалия отказа да изплащането на репарации за...

Нетаняху провежда офанзива в Рафах и при сделка с „Хамас“

Израелският премиер Бенямин Нетаняху обеща във вторник да продължи...

Пропалестински протести избухнаха и в Сорбоната (ВИДЕО)

Протестиращи срещу войната в Газа, отидоха в най-стария и...

Полицията готова да влезе и в Калифорнийския университет

Калифорнийският университет в Лос Анджелис отново отвори врати за образователна...

ЕК отпуска допълнителни 68 млн. евро хуманитарна помощ за палестинците

Европейската комисия отпусна допълнителни 68 милиона евро под формата...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img