Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Меденруднишки гангстери нахлуха в 4 РПУ – размахват средни пръсти и реват: „Шибани куки! Тъпи ченгета!“

Столичната полиция работи по случай на агресивно п... - Столица.bg

Див пиянски екшън си спретнаха бургаски батки в двора на 4 РПУ в ж. к. „Меден рудник“, съобщи Флагман.бг, които са гледали публикувано от полуделите от адреналин младежи видео в социалните мрежи.

Четиримата авери се натряскали със солидно количество твърд концентрат, след което нахлули в полицейското управление, без да ги усети постовият.

Изживявайки се като тартор, 19-годишният Давид Асенов (на снимката) се качил върху патрулките, скачал отгоре им, докато огъне таваните им

Изживявайки се като тартор на гангстерска група, 19-годишният Давид Асенов (на снимката) се качил върху патрулните коли и започнал да скача с все сила, да пъчи мускули и да размахва средни пръсти, крещейки с пълно гърло: „Шибани кукииии! Шибани кукииии!“, „Тъпи ченгетаааа!“. Сцената се разиграла в събота, около 23:30 часа.

Докато нафирканият младеж огъвал таваните на патрулките, мятайки се върху тях, приятелят му Александър го подстрекавал и снимал с телефон изстъпленията му. Другите им двама авери, един от които е 22-годишният Яни Михалев, се кефели отстрани като истински сеирджии.

Накрая видеото, с което меденруднишките батки много се гордеели, публикували в Инстаграм и към момента не е ясно колко души са го видели. Коментарите и лайковете започнали да валят като из ведро.

Още не успели да се нарадват на славата си на екшън герои, полицаите ги заловили и този път ги отвели да видят районното отвътре с белезници.

Четиримата са задържани за 24 часа, като на двама мярката е удължена със срок до 48 часа. Районен съд-Бургас ще решава след минути дали да остави в ареста помислилия се за терминатор Давид и неговия оператор в екшън сцените Александър. Останалите двама са дали свидетелски показания и са освободени след 24-часовото задържане.ozeleniteli

За Давид и Александър това е първа криминална проява, но Фейсбук профилите им категорично показват начина им на мислене. Дали целта е да се хвалят с престоя си в ареста, да изтъкват неадекватната си постъпка като голямо геройство и така да се пъчат пред кварталните кифли, ще разберем след малко в съда.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Христо Хинков: Здравният министър няма полезен ход с частната болница

България има нужда от национална детска болница. Това заяви...

Главчев потвърждава на среща на Съвета на ОИСР стремежа ни към пълноправно членство

Служебният премиер и министър на външните работи Димитър Главчев...

Иван Литвиненко: Има как Националната детска болница да бъде построена по-бързо

Не исках да повярвам, че Министерският съвет разреши строежа...

Таванът на надценката за хляба – популизъм и административна тежест за бизнеса

Таванът на надценката върху хляба е популизъм. Това каза...

Взрив на газова бутилка рани 7-годишно дете и прабаба му в Хасково

7-годишно дете и прабаба му са пострадали при причинен...

36 загинали след срутване на магистрала в Южен Китай

Броят на загиналите при срутване на магистрала в Южен Китай...

САЩ: Русия използва химическо оръжие в Украйна

В нарушение на международната забрана

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Колона от тирове се е образувала на Дунав мост при Видин

10-километрова колона от тирове се е образувала на "Дунав...

Шефът на ОП „Гробищни паркове“ в София няма да подаде оставка

Директорът на общинското предприятие "Гробищни паркове" в София Румен...

Руският заместник-министър на отбраната обжалва ареста си за корупция

На 8 май Московският градски съд ще разгледа жалбата...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img