Зоват политическите партии да се обединят за ваксинацията

От НОД се обръщат към своите опоненти

Прочитания 621
0 0

С призив за Декларация за обединение и съгласие към политическите партии се обръщат от Национално обединение на десницата. Призивът засяга поведението на политическите партии и отношението им към ваксинацията. От НОД на Петър Москов и Цветанов Цветанов се обръщат към своите опоненти, които участват в кампанията за изборите на 14 ноември с призив да се загърбят различията и всички да призоват своите съмишленици да се ваксинират.

От Национално обединение на десницата са притеснени, че в България здравната криза се задълбочава все повече за разлика от останалите държави, които окончателно излизат от нея.

Управляващите заменят обаче трайните ефективни решения с непоследователни и ситуационни мерки и липсва ясна перспектива за излизане от кризата.

С използването на страховете на хората за тяснополитически цели, политиците превърнаха здравната криза в криза на националното единство и предизвикаха тежко разделение на българите, констатират от НОД, затова призовават всички политически партии да се обединят около следното:

  1. Първата и най-важна стъпка на всички отговорни политици е обединение на нацията.
  2. Декларираме отказ от изразяване на тези и становища, насаждащи в обществото недоверие към ваксинационния процес.
  3. Ангажираме се да направим активната проваксинационна кампания важна част от политическите си послания, за да мотивираме симпатизантите си за доброволна ваксинация.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Сайтът за изтегляне на сертификати временно не е достъпен

Работи се по отстраняване на проблема