Журналистът на News24sofia.eu Тодор Стефанов пред телевизия „Евроком“ (ИНТЕРВЮ)

Гледайте цялото интервал’ във видеото:

Views 87213
411 0
Видео: телевизия „Евроком“ / www.evrokom.bg

Известния журналистът от Информационна агенция News24sofia.eu Тодор Стефанов даде днес ексклузивно интервю пред телевизия „Евроком“ – предаването е „Часът на избора“ с водещ Албена Белянова, а рубриката в която гостува журналистът е „гласът на младите“.

Мой гост в рубриката „гласът на младите“ е младия журналист Тодор Стефанов. Той става известен с шокиращите разкрития за живота на деца настанени в социални домове. Пише необикновени статии и за обикновени хора и разказва скандални, но истински истории – споделя, че не го е страх и няма да спре да да казва истината“. Тодор Стефанов е един доброволците оказали безценна помощ на бедстващите наводнени карловски села„. Така започна започва визитката на водещата на предаването Албена Белянова.

– Здравей, Тодор! Радвам се, че ми гостуваш в „часът на избора“!

Аз първо да благодаря за поканата. Аз в началото се колебаех дали да приема, но тъй като вече те и познавам и знам, коя си реших да приема въпреки, че от много време отказвам интервюта, защото знам, какво се случва в медиите след като отидеш и после си тръгнеш.

– Ами как да ни чуват обаче ако не ходим да говорим пред медиите?

Ами много е – някак си аз в началото, когато започнах да давам по – често интервюта било то за различни медии – беше някакво много странно журналист дава интервю на журналист, а ти си и журналист и адвокат и с много други професии – сама знаеш, че е друго усещането. Притеснително е малко. Докато самия аз взимам интервюта и подготвям материали ти знаеш, че работя в сайт в който качваме постоянно новини. Странно е да си от другата страна.

– Да, но ние се интересуваме много от случващото, се и имаме какво да кажем. Така, че благодаря ти, че благодаря ти, че си мой гост. Пишеш необикновени истории за обикновени хора – разкажи ни за най-необикновения човек от тези най-необикновени хора.

Аз, когато започнах да се занимавам с журналистика започнах да се занимавам с едни доста странни теми, а това са тези изоставени деца в институциите. Домовете за сираци у нас Там зверствата, които се случват не се показват в медиите, ако пък стане нещо толкова извънредно, се показват, но се показва дотам, че да не се разкрие какво точно се е случило, а просто да се разпространи, че се…

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
971
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Влак премаза велосипедист в Полски Тръмбеш

Мъжът е загинал на място