Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Журналистът на News24sofia.eu Тодор Стефанов пред телевизия „Евроком“ (ИНТЕРВЮ)

Видео: телевизия „Евроком“ / www.evrokom.bg

Известния журналистът от Информационна агенция News24sofia.eu Тодор Стефанов даде днес ексклузивно интервю пред телевизия „Евроком“ – предаването е „Часът на избора“ с водещ Албена Белянова, а рубриката в която гостува журналистът е „гласът на младите“.

Мой гост в рубриката „гласът на младите“ е младия журналист Тодор Стефанов. Той става известен с шокиращите разкрития за живота на деца настанени в социални домове. Пише необикновени статии и за обикновени хора и разказва скандални, но истински истории – споделя, че не го е страх и няма да спре да да казва истината“. Тодор Стефанов е един доброволците оказали безценна помощ на бедстващите наводнени карловски села„. Така започна започва визитката на водещата на предаването Албена Белянова.

– Здравей, Тодор! Радвам се, че ми гостуваш в „часът на избора“!

Аз първо да благодаря за поканата. Аз в началото се колебаех дали да приема, но тъй като вече те и познавам и знам, коя си реших да приема въпреки, че от много време отказвам интервюта, защото знам, какво се случва в медиите след като отидеш и после си тръгнеш.

– Ами как да ни чуват обаче ако не ходим да говорим пред медиите?

Ами много е – някак си аз в началото, когато започнах да давам по – често интервюта било то за различни медии – беше някакво много странно журналист дава интервю на журналист, а ти си и журналист и адвокат и с много други професии – сама знаеш, че е друго усещането. Притеснително е малко. Докато самия аз взимам интервюта и подготвям материали ти знаеш, че работя в сайт в който качваме постоянно новини. Странно е да си от другата страна.

– Да, но ние се интересуваме много от случващото, се и имаме какво да кажем. Така, че благодаря ти, че благодаря ти, че си мой гост. Пишеш необикновени истории за обикновени хора – разкажи ни за най-необикновения човек от тези най-необикновени хора.

Аз, когато започнах да се занимавам с журналистика започнах да се занимавам с едни доста странни теми, а това са тези изоставени деца в институциите. Домовете за сираци у нас Там зверствата, които се случват не се показват в медиите, ако пък стане нещо толкова извънредно, се показват, но се показва дотам, че да не се разкрие какво точно се е случило, а просто да се разпространи, че се…

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

БНБ няма да участва в сянката на политическия процес

Не е добра идеята да се въвлича Българската народна...

Естония бърза да удвои разходите за отбрана заради Русия

Естония трябва да удвои разходите за отбрана през следващите...

Патриарх Кирил: Западът е изпаднал в сатанизъм, Русия води „свещена война“

Участниците в Руския народен сабор и руският патриарх Кирил...

Адмирал Ефтимов иска повече средства за отбрана

Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов настоя повече средства...

Разрушеният мост в Балтимор ще доведе до милиарди застрахователни искове

Разрушеният мост "Франсис Скот Кий" в Балтимор, е препречил...

Гръцкото правителство се изправя пред вот на недоверие

Правителството на гръцкия премиер Кириакос Мицотакис се изправя пред...

Павел Манченко застава начело на Агенция „Митници София“

Павел Манченко бе назначен за директор на Териториална дирекция...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

„Морално безобразие“: ООН се възмути от блокирането на 7000 камиона с помощи за Газа

Дългата колона от блокирани камиони с хуманитарна помощ от...

Лондон: Русия не може да опази рафинериите си от украинските дронове

На 17 март служител на украинското разузнаване съобщи, че...

Френската полиция излага на риск мигрантите с агресивни тактики срещу малки лодки

Морската полиция на Франция, която получава финансиране от правителството...

Нападението в „Крокус сити хол“ в числа (СНИМКИ)

Руски медии и световни агенции обобщават в числа данните...

Сняг заваля на прохода „Шипка“

Сняг заваля на прохода "Шипка", съобщава БНТ. Температурата там е...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img