Жители на няколко села на бунт заради лош път

АПИ: Ремонт е спрян, защото няма пари

Прочитания 1235
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Жители на няколко села се заканват да затворят пътя между Kубрат и Tутракан, защото шосето е ремонтирано последно преди 50 години, съобщи Нова телевизия.

Днес хората разказват, че всекидневно чупят колите си, училищните автобуси едва преминават, а междуградските линии са спрели, защото превозвачите отказват да карат по разбития път.

Ние плащаме винетки, за да си чупим колите, оплакаха се жителите.

Представител на АПИ посочва, че ремонтните дейности по-шосето, които са започнали през месец май, но са спрени поради липса на финансови средства, обектът бил замразен.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Села край Драгоман са без ток и вода от дни

Хората се оплакват от изгорели електроуреди