Жена е в болница след катастрофа в Благоевград

Views 3338
0 0
Снимка: БГНЕС

Жена е в болница след катастрофа в Благоевград, Инцидентът е станал тази сутрин, около 10:00 часа край с. Мурсалево, община Кочериново, съобщи БГНЕС.

На прав участък, мокра, но почистена пътна настилка лекият автомобил излиза вдясно от пътя и се опира на дървета на дясната си страна.

Пострадалата е транспортирана до болницата в Благоевград.

По информация на МВР 25 души са загинали от началото на годината и 381 са ранени.

Тази сутрин бе съобщено за две катастрофи в страната.

При първия инцидент пътнически автобус бе катастрофирал на пътя Русе-Бяла.

При второто произшествие неработещи светофари в Пловдив предизвикаха катастрофа.

И Днес от АПИ предупредиха шофьорите да карат внимателно.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Пожарникари извадиха 10 души, закъсали с колите си в Шуменско

Спасители от пожарната са евакуирали 10 души от пет автомобила, заседнали в снега между шуменските села Велино и Живково, съобщи БНТ. В полицията има сигнали за недобре почистен път между Черноглавци и Венец. На пътен възел „Белокопитово“ е самокастрофирала кола. 24 селища в Шуменска област са без ток. Те са […]