Земеделският министър е възложил одит на Напоителни системи

Прочитания 4924
0 0

Земеделският министър Иван Иванов е възложил вътрешен одит на Напоителни системи. Очакваме окончателните доклади, подчерта министърът на земеделието пред депутатите от ресорната комисия в парламента. Освен това има и подаден сигнал в ДАНС срещу дружеството, като Иванов е готов да подаде още един. Според него ръководството на дружеството не се справя с работата си.

Проверява се работата на директорите на горските стопанства.

Пълна прозрачност в работата на МЗХ обеща пред депутатите земеделският министър Иван Иванов. Ведомството вече е започнало срещи с браншовете. За земеделските производители от следващата седмица ще започне работа виртуална приемна.

До края на февруари или началото на март трябва да е готов стратегическия план за развитие и да бъде внесен в ЕК за одобрение. Другата седмица ще се обсъди дали ще има промяна в конкретни мерки. Иванов дори е готов да направи презентация пред депутатите и да отговори на всичките им въпроси.

Сега ведомството е ангажирано с бюджета, който трябва да бъде приет. Може и да се промени устройственият правилник на , стана ясно от думите на министър Иванов.

Амбицията му е проектите да се подават 100% по електронен път. Проблем е обаче, че не всички стопани искат да кандидатстват електронно.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Антония Иванова

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Следователите канят Кирил Петков на партия шах

Премиерът на Република България Кирил Петков е получил покана от Камарата на следователите в България (КСБ) за провеждане на благотворителна приятелска среща по шахмат между отбори на Националната следствена служба (НСС) и на Министерския съвет (МС). Поканата е провокирана от репортажите за демонстративната игра в навечерието на коледните и новогодишни

Read More »