Зеленски се среща с милиардера Брансън (ВИДЕО)

News24sofia.eu

Подкрепа за Украйна

Views 4135
0 0

Президентът на Украйна Володимир Зеленски се среща с милиардера Ричард Брансън, съобщи УНИАН.

Посещението на британския бизнесмен Ричард Брансън в Украйна е още едно напомняне, че светът и известните хора продължават да ни подкрепят„, каза Зеленски.

Президентът сподели, че е разговарял с Брансън за задържането на вниманието на света върху войната в Украйна, както и за перспективите за сътрудничество в областта на следвоенното възстановяване.

Ричард, благодаря ти за топлите думи за нашия народ и за желанието ти да помогнеш„, добави президентът.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Доживотен затвор за главния обвиняем за атентатите в Париж от 2015 година

В Париж приключи съдебният процес срещу обвинените в подготовката и извършването на най-ужасната терористична атака в следвоенната история на Франция. Всички обвиняеми, с изключение на един, са признати за виновни в тероризъм. Единственият оцелял атентатор Салах Абдеслам е осъден на доживотен затвор. При серия от нападения на 13 ноември 2015

Read More »