Здравният министър не очаква пик на коронавируса след вота

Той гласува във Велико Търново

Прочитания 4290
0 0

Здравният министър Костадин Ангелов не очаква пик на пандемията след изборите. Това заяви той в отговор на журналистически въпрос във Велико Търново, където гласува, съобщиха от партия ГЕРБ.

Той подчерта, че изборите са безопасни, взети са необходимите мерки за здравето на хората

Гласувах за това, за което се боря всеки ден – за здравето, за спокойствието на хората, за един свят без пандемия, за края на този кошмар. За последната година направихме всичко необходимо, за да проведем тази битка успешно до този момент, ще продължим да го правим, коментира проф. д-р Ангелов.

В отговор на журналистически въпрос здравният министър посочи, че не очаква пик на пандемията след вота.

Днес е голям християнски празник (Неделя Кръстопреклонна за православните християни – б.р.), един от двата дни, в които Христовият кръст е изнася от олтара. На този празник избрах да бъдат тук, с великотърновци, в града, символ на величието на България, каза още проф. д-р Костадин Ангелов и добави, че ще посети Варна, където също е водач на листа, за да се увери, че и в морската столица се спазват всички противоепидемични мерки и изборният ден протича спокойно.

Министърът на здравеопазването проф. д-р Костадин Ангелов упражни правото си на глас във Велико Търново. Той гласува в СУ „Вела Благоева“ в най-големия великотърновски квартал – „Бузлуджа“ заедно с кмета на града Даниел Панов.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Манолова подава иск за дискриминацията при карантинираните на изборите

За смяна на модела и за това, което са скандирали българите на площадите, за това мафията да излезе от властта, парите да стигат до хората и за преизчисление на пенсиите. Това заяви Мая Манолова от „Изправи се.бг, Мутри вън“, след като гласува в Шесто помощно училище в София. Тя обяви, […]