Засега не е ясно кога изписват пострадалите при катастрофата на АМ „Струма“ (ВИДЕО)

Те остават в стабилно състояние

Прочитания 22164
0 0

Седмината пострадали при тежката катастрофа на АМ „Струма“ остават в стабилно общо състояние, съобщават от пресцентъра на „Пирогов“.

Няма опасност за живота им.

Вчера са били оперирани двама от пациентите, които също са в добро общо състояние. Пострадалите, които бяха в реанимация, днес са преместени в отделението на Клиника по изгаряне и пластична хирургия. Днес предстои да бъде опериран още един от пострадалите.

Заради преживения шок от случилото се и тежките психо-травми на потърпевшите от катастрофата се оказва специализирана психологическа подкрепа от болницата.

Все още няма ясна прогноза кога могат да бъдат изписани.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Разследват смъртта на 3-месечно бебе в Козлодуй

Разследват смъртта на 3-месечно бебе в Козлодуй, съобщават от Областната дирекция на МВР във Враца. В 9.30 часа вчера в полицията постъпил сигнал от лекар във филиала на Спешната медицинска помощ в града, че 48-годишна жена донесла трупа на 3-месечното си внуче. Тялото ще бъде транспортирано в МБАЛ „Христо Ботев“ във Враца

Read More »

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: