Задържаха мъж, направил опит да изнасили жена в София

Предстои да бъде взета мярка за задържане под стража

Прочитания 1894
0 0

Задържаха за 72 часа мъж, направил опит да изнасили жена в София, съобщават от прокуратурата.

На 21.05.2021 г., около 19.30 часа в гр. София, бул. „Цариградско шосе“, посока от автомагистрала „Тракия“ в близост до централния вход на резиденция „Врана“, мъжът е направил опит за изнасилване. Той е принудил жертвата към това със сила, но опитът останал недовършен по независещи от него причини.

В хода на разследването са събрани достатъчно доказателства, че извършител на описаните деяния е точно този мъж. Повдигнати са му обвинения за извършените престъпления.

На 25.06.2021 г. предстои да бъде взета мярка за задържане под стража.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Прокуратурата да провери китайските респиратори и маски, искат от Здравното министерство

Резултатите от проверката на Здравното министерство за закупени от Китай респиратори, маски и лекарства за периода на извънредната епидемична обстановка от 13 май миналата година до момента отиват в прокуратурата. Това заяви пред БНР служебният зам.-здравен министър д-р Димитър Петров. Проверката е показала, че става дума за непрозрачни процедури и […]