За Танева обвиненията на Ревизоро са неоснователни

Нямало война между МЗХГ и МРРБ

Прочитания 143
0 0
Снимка: БГНЕС

Винаги сме имали пряк диалог с министър Димитров. Това стана ясно от думите на земеделския министър Десислава Танева. Тя дойде да отговори на критиките на Ревизоро. Танева изрази съжаление за диалога помежду им. Последно разговаряли в понеделник. 50 минути говорили, след като научила, че той преболедувал Covid.

Изненада съм от това, което чувам, подчерта земеделският министър.

И с кмета на Бургас говорили за водата на града. Всичко, което е било налично, е предоставено на МОСВ. Нямало война между МЗХГ и МРРБ, стана ясно от думите й.

Обвиненията, които бяха отправени, са абсолютно неоснователни, според министър Танева.

И думи не може да става за някакви заплахи, изтъкна тя.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Петя Аврамова: Някой се упражнява в театрални постановки

Регионалният министър Петя Аврамова също дойде в парламента да отговори на министъра на околната среда и водите. Тя приема неговото изказване като хвърлени в публичното пространство хаотични твърдения. Водоизточници не са посочени като язовири, които трябва да се включат към ВиК системата на Бургас. За да се откъснат пари, трябва […]