За Слави Трифонов скандалът е не в „500k“, а опитът за разцепване на групата му

ИТН вече били обичайни виновници напоследък

Views 173030
0 0
Снимка: архив БГНЕС

За лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов скандалното от последните дни е самото признание на Татяна Дончева, че е ходила по офиси и е убеждавала депутати от ИТН да подкрепят правителство с третия мандат. Самата Дончева го е потвърдила именно това най-скандално нещо в първия си коментар след разкритията на Радостин Василев.

В пост във фейсбук, както Слави Трифонов се изявява, се посочва: „Ако това не е грандиозен скандал в една парламентарна демокрация, в която всички се кълнем – здраве му кажи.“

Според Слави Трифонов историята с Дончева за пореден път показва „колко мръсна работа е политиката у нас“ и за пореден път доказва, че тези, които от сутрин до вечер говорят в телевизионните студиа за задкулисие, умело плуват в него.

А вие, уважаеми сънародници, разбирате ли какво се случва? И какво ви се казва – „Няма значение за кого ще гласувате, ние после ще отцепим депутатите от партията, за която сте гласували, и тези депутати ще играят по нашата свирка и ще гласуват, каквото им наредим“. Нима това не се случи във всички предишни парламенти? Нима не помним колко депутати напуснаха партиите си и станаха „независими“? Нима забравихме „златните пръсти“? Е, с „Има такъв народ“ не им се получи. Защото „Има такъв народ“ не играе по ничия свирка.

Слави Трифонов атакува както политическите противници на ИТН, които според него са нарочени за черните овци и виновниците за всичко в последните два месеца, така и медиите, които не разбирали скандала и пренебрегвали скандалното.

Според тях нямало нищо „мерзко и престъпно“ в действията на Татяна Дончева, а пък „тя е „пич“, щото хубаво плюе по чалгаря Слави Трифонов“, тя е в бели дрехи, а в черни сме пак ние, удобните обичайни виновници напоследък – аз, Тошко Йорданов, Радостин Василев и всички от „Има такъв народ“.

Но Слави Трифонов не е учуден, тъй като отблизодвамесецавече емодерно, каквотоидасеслучи, виновницитедаса тойи „Иматакъвнарод“, а пък „напарламентарнатадемокрация, наистината, наморала – майнатаму.“

За така наречените „медии“ обективната истина няма значение, значение имат поръчковите лъжи и внушения.

Слави Трифонов заявява и че е убеден, че промяната в България е възможна, ако хора като Татяна Дончева, които искат да подменят вашия законен, демократичен вот на всяка цена в името на нечий чужд интерес, бъдат отстранени от политическия живот. Убеден съм, че промяната е възможна, ако има повече знаещи и смели хора като Радостин Василев, който не се сниши, не си замълча и който заложи успешната си кариера на адвокат, за да каже истината. Истина, която е готов да каже и пред детектор на лъжата. Ако Дончева се яви с него и й стиска.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Радостин Василев за скандала "500k": Морален казус е (СНИМКИ)

Депутатът от „Има такъв народ“ Радостин Василев определи случая с Татяна Дончева като морален казус. В кулоарите на парламента пред журналисти Василев посочи, че никой не му е предлагат подкуп и насочи журналистите да гледат интервюто му по телевизия 7/8, където разкривал всичко, което се е случило. Всеки има право […]