За Даниел Митов е много важно Радев да бъде победен на втори тур

Views 13429
0 0
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu. / Светломир Стоянов/

Не водихме политическа битка на изборите, а водихме битка срещу Бойко Рашков. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов, повтаряйки изявлението на лидера си Бойко Борисов от вчера вечерта в студиото на БНТ. Борисов вчера заяви: „Да благодарим, че сме живи въпреки цялата тази репресия„.

Според Митов Бойко Рашков заплита всякакви интриги, само и само да не се разкаля на терена, измисля си халюцинации. Има много въпроси, на които ГЕРБ ще търсят отговор.

Засега ГЕРБ не се готвят за касиране на вота, ще изчакат да стане ясна пълната картина от изборите.

Митов нападна Румен Радев, който си създал партия, използвал протестните партии, а неговата партия успяла да удуши всички останали протестни партии. „Румен Радев направи първа крачка към завземане на цялата власт в държавата.“ Много е важно на втори тур да бъде победен и Митов е убеден, че проф. Анастас Герджиков има всички шансове да победи Румен Радев на втори тур.

По думите му ГЕРБ запазват позициите си в условия на невиждана злоупотреба с държавния апарат. Тепърва ГЕРБ ще правят анализ защо не са успели да убедят повече хора да ги подкрепят.

Според Даниел Митов на хората им омръзнало, започнали вече да не знаят към кого да се обърнат, за да се решават кризи и проблеми.

В момента никой нищо не е предлагал на ГЕРБ, но всичко зависи каква ще бъде културата на диалог в следващия парламент.

Митов не е убеден, че ще е много лесно на „Продължаваме промяната“ и останалите партии да съставят коалиционен кабинет.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Радев - Герджиков: 2:1 при 75% обработени протоколи

Настоящата президентска двойка Румен Радев и Илияна Йотова печелят 49.40% от доверието на гражданите или 967 203 гласа  при обработени 75.69% протоколи в РИК.  На второ място е кандидатпрезидентската двойка Анастас Герджиков и Невяна Митева-Матеева с 22.41% или 438 810 гласа. С 12.37% са Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова-Копарова. Те са събрали подкрепа от 242 268 гласа. Кандидатпрезидентската двойка Костадин Костадинов и Елена Гунчева получават 3.99% с 78 063 гласа. Лозан […]