За 1 месец нова тапа заради ремонт на ключов булевард в София (КАРТА)

Прочитания 331
0 0

Заради реконструкцията на трамвайния релсов път по булевард „Цар Борис III“, от 00:00 часа на 20 октомври, се въвежда нова временна организация на движението за кръстовището на бул. „Цар Борис III“ и бул. „Акад.Иван Евстратиев Гешов“, съобщи Столична община.

Забранява се движението на пътни превозни средства по западното пътно платно на бул. „Акад.Ив. Гешов“ /от страната на кв.“Хиподрума“/ за срок от един месец.

Променя се маршрутът на автобусите по линия №74 в посока ж.к. „Гоце Делчев“. Автобусите ще се движат съответно: от бул. „Ген. Тотлебен“ по бул. „Пенчо Славейков“, по бул. „Георги Софийски“ и наляво по бул. „Акад.Ив. Гешов“ по постоянния си маршрут. Разкрива се и нова временна спирка на бул. „Пенчо Славейков“ при ул. „Абоба“.

Остават отворени за движение пътните платна по бул. „Акад.Ив. Гешов“ под бул. „Цар Борис III“ двупосочно.

Автомобилното движение по бул. „Акад. Ив. Гешов“ в посока бул. „Константин Величков“ не се затваря и се осъществява по обичайните маршрути, с известно стеснение на пътните платна преди кръстовището.

На ул. „Алабин“ приключва изграждането на новия релсов път. Продължава работа по контактната мрежа. Очаква се в средата на ноември основните дейности да приключат, след което да започне работа в кръстовището на бул. „Христо Ботев“, което ще се работи на етапи, без пълно затваряне на движението.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Дияна Георгиева

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Протест срещу скъпия ток блокира центъра на София (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

Демонстрацията е организирана от синдикални и работодателски организации