Яна Маринова призна за развода

Прочитания 9683
0 0

Яна Маринова нямаше как да не реагира на слуховете, които в последно време активно обикалят публичното пространство – а именно, че се развежда със съпруга си Тихомир Винчев.

В крайна сметка актрисата не се забави много с реакцията си, а тя, вероятно, ще изненада мнозина, които вече са продължили с въображение сценария в личния й живот.

От профила си в социалните мрежи Яна Маринова, която в момента е на площадката на новия филм „Игра на Доверие“, отрече, че е в процес на развод.

Всичко, което съм мечтала през живота си, винаги е било – свобода. Да бъда това, което харесвам и обичам, и никога това, което хората биха очаквали. И това се отнася, както за героинята ми Даниела в „Игра на Доверие“, то така и за мен самата. Псп: За тези, които ще намерят скрит смисъл – няма такъв. Обичам си мъжа и не мисля да се развеждам„, пише красавицата във виртуалното пространство.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

81 нови случая на коронавирус и 352-ма излекувани

През денонощието са поставени 11 731 ваксини