Вятърът не духа в платната на ГЕРБ и ДПС, а към експертен кабинет или нови избори

Новите поколения не са готови да преговарят

Views 52840
0 0
Снимка; архив БГНЕС

Новите поколения не са готови да преговарят. Тази позиция изрази пред Нова телевизия Евгени Дайнов.

Той вижда кабинет на националното спасение между ГЕРБ, ДПС, Български възход (БВ) и негласна подкрепа от „златен пръст“.

Вятърът не духа в платната на „феодалните партии ГЕРБ и ДПС“, смята Дайнов. Българското общество продължава да търси, посочи той. Според него ПП трябва да намерят устойчивост в поведението си.

Евгени Михайлов коментира, че най-голямото статукво е БСП. По думите му 90% от българите  са предпочели ЕС и НАТО, а не Русия. Появи се нова лява партия, смята той – според него това е ПП.  Българите искат да знаят дали ще има стабилно управление. Според него не предстои зимата на глада и студа и той вижда геополитически разлом, а ДБ трябва да подкрепи коалиционно управление.

Христо Панчугов не вижда смислена основа за управление. Оценките за проблемите между отделните формации не съвпадали. Той не вижда защо Бойко Борисов да се коалира с ДПС. Има твърде много разделителни линии, изтъкна Панчугов. Слонът в стаята е ниската избирателна активност, подчерта той. Виждаме политици, които продължават да се занимават със себе си, убеден е Панчугов.

Харалан Александров изтъкна, че партиите на промяната са в упадък. Възходът е при партиите на статуквото. По думите му най-деструктивните, а именно ИТН, са наказани. Според него ГЕРБ печелят заради добрите спомени на хората. Хората искат управление, смята той. Александров очаква ритуални оферти към партиите и нов служебен кабинет. ДБ трябва да е по-отворена към преговори като реформаторска партия. Бабите харесват много тези сладки момчета, подчерта той за ръководството на ПП.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Калина Константинова: Ще сме конструктивна опозиция и "ще следим кранчетата"

Чувство на апатия сред избирателите и „Всички са маскари“, това показва активността на изборите, заяви бившият министър и вицепремиер от „Продължаваме промяната“ Калина Константинова пред бТВ. „Средата е токсична, факт е, че не сме създали мобилизация и не сме успели да убедим хората… Но няма да предадем принципите и обещанията […]