Всички павилиони край болница „Св. Иван Рилски“ без разрeшителни за строеж

Екип News24sofia.eu
Прочитания 1514
0 0
Снимка: БГНЕС

РДНСК – София не откри одобрени проекти и разрешения за строеж за обекти в района на болница „Св. Иван Рилски“. Това стана ясно от писмо, изпратено от арх. Здравко Здравков, главен архитект на Столична община. В него е посочено, че в отдел „Архивно обслужване и дигитален архив“ при НАГ – Столична община не са открити одобрени проекти и разрешения за строеж за извършени строителни дейности и ремонти в района на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ на бул. „Акад. Иван Гешов“ в участъка между бул. „България“ и ул. „Св. Георги Софийски“.

Изключение прави издадено разрешение за строеж за обект: „Преасфалтиране на бул. „Акад. Иван Гешов“ до ул. „Св. Георги Софийски“ и подмяна на уличен водопровод по източното платно от ул. „Григор Начевич“ до съществуващ водопровод“.

Информационна агенция News24sofia.eu припомня, че преди два месеца на бул. „Иван Гешов“ от токов удар загина 16-годишно момче.

Трагичният инцидент предизвика широк обществен отзвук, а прокуратурата започна разследване.

След проверка на община „Триадица“ беше установено, че от шахта са изведени два кабела над земята.

Преди месец започна вдигането на павилионите пред болница „Свeти Иван Рилски“.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

МС с тясно решение за свързаност по "Магнитски" към държавни фирми

Решението на Министерски съвет за санкционираните лица от закона на САЩ Магнитски и свързаността им с държавни фирми е така формулирано, че да е най-доброто, то е по-тясно от това на Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) и Наказателния кодекс (НК) за свързани лица. Причината за това е да се ограничи ефектът върху държавните […]