Все повече желаещи да се ваксинират в столичния квартал „Христо Ботев“

Views 1076
0 0
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu / Иван Димитров

13 са ваксинираните в квартал „Христо Ботев“ между 9.00 и 10.00 ч. сутринта. За сравнение през целия вчерашен ден в пункта на читалище „Асен Златаров“, само 11 са пожелали имунизация, казва Марияна Иванова, която е медиатор там.

Освен в „Христо Ботев“, пунктове днес ще има в три от големите търговски центрове в София. Там ваксинацията започва в 13.00 ч. и продължава до 18.00 ч.

Пунктът в кв. „Дружба“, район „Искър“, е в Дома на културата „Искър“. Той работи между 9.00 до 16.00 ч.

Мобилният ваксинационен автобус на СРЗИ е в район „Нови Искър“. Той ще остане там до вторник.

Ваксинация се извършва и в 8 общински поликлиники.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Мангъров: Единият COVID сертификат за извършена ваксинация, праща ЕС по дяволите

Мерките срещу COVID, включително и единният цифров сертификат, с който се удостоверява извършена ваксинация, пращат Европейския съюз по дяволите. Всяка държава се капсулира и действа самостоятелно по най-невероятния от медицинска гледна точка начин. Това коментира пред медиите началникът на Детската клиника към Инфекциозна болница доц. Атанас Мангъров. Според него целта […]

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: