Впечатляващ старт на сериала „Слуга на народа“ по NOVA (ВИДЕО)

Комедийната поредица е категоричният избор на над 40% от зрителите в активна възраст

Views 18009
0 0

Убедителен резултат NOVA успешно стартира премиерния за България сериал „Слуга на народа“. Над 40% от зрителите в активна възраст (18-49 г.), изобщо гледали телевизия по това време, са проследили първите два епизода на комедийната поредица с участието на Володимир Зеленски снощи.

Според официалните пийпълметрични данни, постигнатият аудиторен дял от втората в класацията телевизия е по-малко от 15% или почти три пъти по-нисък резултат.

Нова Броудкастинг Груп придоби ексклузивните права за излъчване както на трите сезона на комедийната поредица, така и на едноименния филм. „Слуга на народа“, превърнал се в истинска сензация в Украйна, ще предложи на българските зрители един различен, забавен и остроумен поглед върху реалност, в която животът повтаря изкуството.

Водещата медийна и технологична компания дава възможност на телевизионната аудитория в България да проследи политическата сатира всяка делнична вечер от 23:30 часа по NOVA.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Гутериш призова за 4-дневно примирие в Украйна за православния Великден

Генералният секретар на ООН Антонио Гутериш призова във вторник за четиридневно хуманитарно примирие тази седмица, за православния Великден, докато войната на Русия в Украйна навлезе в нова опасна фаза, съобщава „Ройтерс“. „Настъплението и ужасните цивилни жертви, които сме виждали досега, могат да избледнеят в сравнение с ужаса, който ни предстои„, […]