ВМРО призова за обединение и спазване на мерките

Прочитания 10877
0 0
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu /Тодор Стефанов/

Обединението, спазването на мерките за защита – лична и колективна, доверието към медиците и компетентността на здравния министър трябва да бъдат уважавани.

Така депутатът от ВМРО доц. Милен Михов отговор на журналистически въпрос на брифинг в Народното събрание за това трябва ли правителството да изпълни Националния план за действия при епидемии и трябва ли да се изтегли бюджетът.

По думите му страната ще се справи с епидемията, ако води целенасочени колективни действия.

Ясно е, че условията, в които живеем не само България, а и по света излизат извън рамките на стандартното поведение, каза доц. Михов.

Какво ще последва, ако изтеглим бюджета, запита доц. Михов, който не приема становище на БСП с претенции да управлява страната и да има претенции към бюджета малко преди той да бъде разгледан в пленарна зала.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Патриотите се заканиха, че няма да позволят Родопите да станат бастион на ДПС

Родопите са прекрасна българска крепост и няма да допуснем някои да си позволява по брутален начин да се разправя с гражданите в Родопите. Родопите не са и няма да бъдат бастион на ДПС, колкото и да им се иска на някои политически лица там. В това бе категоричен депутатът от […]