Влакът от Варна за София натрупа близо 5 часа закъснение заради инцидент на релсите

Прочитания 1283
0 0
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu /Васил Димитров/

Повече от четири часа 65 пътници във влака Варна-София чакаха преди Стамболийски заради инцидент на релсите, съобщи БНТ.

Влакът потегли към столицата със 280 минути закъснение. По информация на машинистите на релсите внезапно е изскочил мъж с патерици, съобщи Ангел Даскалов от „Пътнически превози-БДЖ“.

Забавянето се дължи и на изчакване на двама следователи от Стамболийски и Пазарджик.

Разбираемо, пътниците във влака са били много изнервени.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Продължават нарушенията от джипове по пътя към Рилските езера

Въпреки забраната за придвижване на джипове по пътя към Рилските езера, шофьори продължават да превозват туристи. На 6 юли движението на джипове в района беше изрично забранено със заповед на директора на Регионалната дирекция по горите в Кюстендил. Конкретният случай вече е предаден на полицията. „На снимката си личи номера […]