Влак блъсна възрастен мъж в Бургас

News24sofia.eu
Views 2148
0 0
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu / Васил Димитров

77-годишен мъж е починал, след като е бил блъснат в Бургас тази сутрин от бързия влак за София.

По данни на полицията инцидентът е станал малко преди 6:00 часа между гара „Владимир Павлов“ и Товарна гара, съобщи БНР.

Мъжът е вървял по жп линията. Напуснал е дома си в ж. к. „Славейков“ вчера. Въпреки оказаната медицинска помощ, дядото е починал.

Огледът на местопроизшествието е приключил.

Влакът е тръгнал с няколко часа закъснение.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Радев връчва мандат за съставяне на правителство на Кирил Петков

Това ще се случи в петък на 1 юли