Влак блъсна и уби човек край Казанлък

Екип на News24sofia.eu

Не са ясни причините, довели до фаталния случай

Views 2139
0 0
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu /Васил Димитров/

Бързият влак София – Бургас блъсна и уби човек край Казанлък, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Сигналът за тежкия инцидент е получен в полицията в 16:56 часа.

Екип на РУ-Казанлък разследва инцидента. Не са ясни причините, довели до фаталния случай.

Временно движението на влакове по Подбалканската ЖП линия е преустановено, съобщиха от „Информация“ на жп гарата в Казанлък.

На този етап не известно кога ще бъде възстановено движението.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Путин надъхва за суверинитет и свобода по време на стотици арести на протестиращи (ВИДЕО)

Проектът за правата на човека ОВД-инфо съобщава, че най-голям брой задържани има в Екатеринбург - 30 души. В Красноярск - 16 души, в Перм и Уфа - по 14, а в Иркутск - 7