Вигенин: Без драми и спокойно БСП ще подходи към мандата

Views 8628
0 0

Трябва ден -два да помислим. Това заяви заместник-председателят на НС Кристиан Вигенин след вчерашното изявление на Слави Трифонов.

Според него в изтеклия запис от заседанието на ДБ нямало нищо драматично. Да не избързваме, призова социалистът. Левите сега очакват информация от лидера Корнелия Нинова.

Без драми и спокойно ще предприемат действия спрямо Конституцията, стана ясно още от коментара му.

Въпросът не е в ден-два, убеден е Вигенин.

Според него трябва без сътресения да се предприемат действия. Ако няма мнозинство да не се бави връщането на мандата, е мнението му и именно такъв съвет ще отправи на заседанието на ИБ в понеделник сутринта. Следващ редовен кабинет трябва бързо да се заеме с решаването на проблемите, според Вигенин.

Прибързано и емоционално е изявлението на Слави Трифонов, по думите му.

Извървяхме немалък път да приобщим ИТН към процеса, коментира той досегашния ход на преговорите.

Сега става по-сложно съставянето на правителство, смята още социалистът

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Борисов в Перник: Държавата е тотално счупена

Държавата е тотално счупена и надеждата, че може да се оправи … сега битката е колко може да се открадне и да сочат някой друг виновен за това. Това заяви в Перник бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Той е придружен от бившия министър на финансите и депутат […]