Веселин Марешки ще прочете проектобюджета

Прочитания 5293
0 0

Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки каза, че депутати му до голяма степен ще подкрепят Бюджет 2021, но ще направят и свои предложения.

Милиард и половина ще достигне до българския народ. Ние тепърва гледаме числата и разсъждаваме за бюджета. Има достатъчно пари и парламентът е гласувал и теглене на заем, ако се наложи, каза Марешки.

По думите му, ако зависи от него, добавката към пенсиите ще бъде 100 лв., а не 50 лв, а мярката 60:40 би била 100:0.

Лидерът на „Воля“ смята Бюджет 2021 за кризисен и пандемичен бюджет.

Марешки призова президентът Румен Радев да замълчи, тъй като цял живот е бил на заплата и не е правил нито един бюджет. Трябва да има градивност и няма как в тази криза да оставим държавата по стръмния наклон, а опозицията трябва да бъде предлагаща и градивна.

Президентът цял живот е бил на заплата и не е правил нито един бюджет. Видяхме го – първо с вдигнат юмрук, после се скри на топло в Президентството, а хората мръзнат по площадите, нападна Веселин Марешки.

Протестите, които продължават цяло лято, лидерът на „Воля“ коментира с думите, че му липсват майките на децата с увреждания. Според него те са минали, направили са реклама на Мая Манолова и са изчезнали. А и Христо Иванов така е изчезнал. Какво е постигнала акцията на Росенец, Марешки все още не може да разбере.

Подкрепяме протеста, но не този протест„, заяви Марешки и посочи, че той помагал на хората да оцеляват и да се борят с корумпираните политици.

Марешки иска мажоритарни избори, за да не избират хората поставени в листа лица.

На въпрос свързан с мястото на формацията му и това, че социологическите проучвания не го поставят като част от следващия парламента, Марешки заяви, че ако съм извън политиката – ще си гледа бизнеса.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Лъчезар Борисов доволен от първия рационален и насочен към хората бюджет

Бюджет 2021 е първият рационален, насочен към хората и икономиката бюджет. Това заяви пред bTV икономическият министър Лъчезар Борисов по повод критиките на президента Румен Радев, че бюджетът за догодина е разоряващ. Той изтъкна, че намалената ДДС ставка за заведенията, въведена като антикризисна мярка, вече е дала положителни резултати. По […]