Възрастна жена е загинала при пожар Дупница (ВИДЕО)

News24sofia.eu
Views 3014
0 0

75-годишна жена е загинала при пожар в квартал „Бистрица“ в Дупница, съобщи сайта „4 – та власт“.

Пожарът е възникнал около 13 часа. На място са били изпратени два екипа на пожарната, полицейски служители и линейка.

По данни на полицията към момента пожарът вече е потушен напълно. Останалите обитатели на жилищната сграда били са евакуирани и са в безопасност.

Загиналата жена е живяла сама. Причината за възникването на пожара все още не е изяснена, съобщават от полицията.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Проверяват Автомобилна администрация за прикриване на нередности в автобусна компания

В ход е проверка, разпоредена от министъра на транспорта и съобщенията Николай Събев, става ясно от съобщение в сайта на ведомството. Събев е наредил извършването на проверката във връзка със сигнал от Сдружение „Боец“ за прикриване на нередности в дейността на автобусната компания „Юнион Ивкони“. Изясняват се фактите и обстоятелства около

Read More »