В Свиленград унищожиха фалшификати на маркови парфюми, чанти, колани (СНИМКИ/ВИДЕО)

News24sofia.eu

Нарязани са блузи, якета, чорапи, шапки

Views 1114
0 0
Снимка: Агенция „Митници“

В Свиленград унищожиха фалшификати на светновноизвестни марки. 61 000 парфюма, текстилни изделия, спортни обувки, чанти, колани и портмонета бяха унищожени под контрола на ТД Южна морска – Агенция „Митници“ в началото на юли, съобщиха от Агенция „Митници“.

Стоките са били предназначени за реализация както на българския пазар, така и в други европейски държави.

С натрошаване бяха унищожени 43 000 парфюма, имитации на 15 световноизвестни марки. На механично нарязване бяха подложени близо 16 940 тениски, дамски и мъжки блузи, спортни комплекти, якета, чорапи, шапки, носещи логото на известни марки, както и още 865 спортни обувки и 200 дамски чанти с логото на хитови брандове.

Фалшификатите са задържани от митничари на „Капитан Андреево“ през тази и миналата година при опити да бъдат пренесени в нарушение на европейски Регламент № 608/2013 и Закона за марките и географските означения. За всички унищожени стоки представители на фирмите, които притежават правата на марките са установили, че артикулите са фалшиви.

Видео: Агенция „Митници“
Изображение 537698
Снимка: Агенция „Митници“

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

КПКОНПИ подхвана кмета на Хаджидимово заради луксозна лимузина

Изземват се документи за обществената поръчка