В Бургас разбиха престъпна група, занимавала се с проституция

News24sofia.eu
Views 1688
0 0

Разбиха престъпна група за трафик на хора с цел проституция в Бургас.

Трима души са били задържани на 4 февруари в града при специализирана полицейска операция.

Днес Специализираната прокуратура им повдигна обвинение за участие в организирана престъпна група с цел използването им за развратни действия – предлагане на сексуални услуги срещу заплащане.

Единият от подсъдимите е привлечен като ръководител на организирана престъпната група. Събраните до момента доказателства сочат, че тя е действала от август 2021 г. до 4 февруари 2022 г. в страната. За ръководене на ОПГ законът предвижда от 5 до 15 години затвор.

За участие в групата са обвинени другите двама, като тях ги грозят от 3 до 10 години затвор.

По искане на Специализираната прокуратура днес съдът остави за постоянно зад решетките обвинения като ръководител на групата, а съучастниците му пусна под домашен арест.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Полицията в Костенец издирва 41-годишен мъж

Полицията в Костенец издирва 41-годишен мъж. Атанас Цветанов е обявен за общодържавно издирване по молба на неговите близки, след като към 10.20 часа на 29 януари е напуснал дома си в селото и оттогава е в неизвестност. Той е с ръст 175 см, сини очи, къдрава кестенява коса и едро

Read More »