Уникална Манолова, дава интервю със свещ в ръка, докато свещеник чете Евангелието (ВИДЕО)

Кадрите са заснети в Петрич и е парадоксално, че тя сама го споделя, очевидно – без да вижда проблем в ставащото пред камерата

Views 83187
0 0

Уникално видео сподели преди дни лидерката на „Изправи се.бг“ Мая Манолова. Кадрите са заснети в Петрич и е парадоксално, че тя сама го споделя, очевидно – без да вижда проблем в ставащото пред камерата.

Със свещ в ръка бившата социалистка обяснява как идеята ѝ е хората да се обединяват и да събере всички честни и почтени българи.

На предстоящите избори да променим България. Да я върнем на хората. Подкрепяме хората от Беласица, които се борят за по-чист въздух. Подкрепяме хората, които се борят срещу застрояването на Рупите. Вече няма нищо свято в България, след като посягат и на това свято място, заяви Манолова докато като фон леко се чува гласа на свещеника.

Гафът не остава незабелязан.

Моята фаворитка! Държи свещ, чете се Евангелие, а тя дава интервю. Абе, вярващият човек от самолет се разпознава. Няма по-искрена християнска душа!, коментира в профила си журналистката Диляна Гогова.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

60% от преподавателите в СУ искат да се ваксинират

В Софийския университет 60% от преподавателите искат да се ваксинират. Това обяви пред bTV ректорът на ВУЗ-а проф. Анастас Герджиков. Той поясни, че днес е било договорено и масово тестване в университетите, каквото се прави в момента в училищата. Университетските преподаватели, както учителите, са във втората група за имунизация срещу […]