Украйна: Войната приключва до края на годината и си връщаме териториите от Русия

News24sofia.eu
Прочитания 11286
0 0
Снимка: специален кореспондент на Информационна агенция News24sfia.eu / Александра Иванова

Войната в Украйна ще приключи преди края на годината и всички територии, временно окупирани от Русия, ще бъдат върнати под украински контрол.

Това заяви началникът на украинското министерство на отбраната Кирило Буданов. Това направи изявлението в интервю за Sky News.

„Повратният момент ще настъпи през втората половина на август. Повечето активни военни действия ще приключат преди края на тази година. В резултат на това ще възстановим украинската власт във всички територии, включително Донбас и Крим“, каза Буданов.

Според него в Русия вече планират свалянето на руския президент Владимир Путин, а самият руски президент е тежко болен от рак.

Буданов отбеляза, че Украйна разполага с отлична разузнавателна информация от Русия.

Всички знаем за нашия враг. Научаваме за плановете им почти веднага щом ги създадат „, каза офицерът от разузнаването.

Той добави, че не е изненадан от постоянните поражения на Русия в Украйна.

Европа вижда Русия като голяма заплаха. Страхуват се от нейната агресия. Ние се борим с Русия от осем години и можем да кажем, че широко рекламираната руска сила е мит. Това не е сила, това е нахлуване на хора с оръжие „, обобщи Буданов.

Припомняме, че слухове за свалянето на Путин се появяват не за първи път, но Кремъл ги отрече.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Добрев: Правителството няма да подаде оставка заради протести, въпрос на оцеляване е

Газовата криза и протестите срещу властта коментира депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев в предаването „Панорама“ по БНТ. Шефът на ДАНС беше в парламента и каза – газът е руски, но е скъп, защото има посредници. Увеличението на цената на газа не е 14%, сравнява се цената за май с тази

Read More »