Убиецът на 16-годишния Б. Борисов остава на…

Прочитания 146
0 0
16-годишния Борислав Борисов, снимка: Facebook

Тричленен състав на Апелативен съд – София с председател Стефан Илиев и членове Калинка Георгиева и Иванка Шкодрова, потвърди определение на Софийския градски съд от 8 юни, с което на Атанас Георгиев, обвинен за убийство по непредпазливост на 16-годишното момче от София, е наложена мярка за неотклонение „домашен арест“, съобщи Нова телевизия.

Според апелативните съдии е налице обоснованото предположение, че Георгиев е извършил престъплението, в което е обвинен, но той има постоянен адрес, семейство и две деца и няма опасност да се укрие.

Магистратите приеха и доводът на Софийския градски съд, че обективно не се установява опасност обвиняемият да извърши друго престъпление, той е съдействал на разследващите и е помагал на екипа на Бърза помощ след инцидента.

Обвиняемият трябва да спазва мярката си на адреса, на който е регистриран. Определението на САС не подлежи на обжалване и протест.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Затягат мерките в ромския квартал в Стралджа

Въвеждат ограничителни мерки за жителите на ромската махала в Стралджа, съобщава БНР. Причината е заразена жена с коронавирус. От общинския кризисен щаб забраняват струпването на големи групи в махалата, а движението от към централната част ще се извършва само при необходимост. На обособени на входовете пунктове здравни медиатори ще измерват […]