Цветомир Паунов: Президентът Радев още от самото начало има една полтическа шизофрения

Views 2054
0 0

Политическите партии, включително и ГЕРБ са жив организъм с живи хора. През годините имаше много хора, които изградиха политическият си облик в ГЕРБ. Но тук е момента да кажам, че в една политическа партия най-важен е лидерът. Аз например съм убеден, че в ситауация като тази с короната, ако не беше Борисов, щяхме да затънем и трудно щехме да излезем от това положение.

Това съобщи в предаването на Канал 3 „Беновска пита“, Цветомир Паунов, административен секретар и координатор ГЕРБ-София.

Премиерът Борисов е лидерът, който създаде ГЕРБ и винаги ще бъде двигател на партията. Винаги лидерът е бил фундамент и водещ на всичко, защото това е човек, който може да създава екип, да изскушва решения, да работи качествено. Няма друга политическа партия, която да предоставя професионална възможност за реализация в политическото пространство, каквато е ГЕРБ. Не е случайно, че Борисов е най-дълго управляващия министър-председател. Това е човекът, който утвърди България като водеща геопилитическа и стратегичска сила в ЕС, обясни координаторът на ГЕРБ-София.

Президентът Радев още от самото начало има една полтическа шизофрения и тя няма как да се промени, защото този фундамент е заложен от самото начало. Първо той уж е издигнат от независим орган, междурвеменно е подкрепен от социалистическата партия, пък през времето и от други субекти, обясни той.

През времето той доказа, че не може да бъде обединител на нацията и да изпълнява функциите си. Дори в момент като този с коронавируса, те какво направиха, изпокриха се, излязоха 20 дни по-късно, за да плашат хората. Те използваха ситуацията, за да правят популистка политика, каза още Цветомир Паунов.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Антония Иванова

Антония Иванова се присъединява към екипа на Информационна агенция News24 през април 2020 година.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Искрен Веселинов: Институциите са създадени, за да работят помежду си, не да противоборстват

Институциите са създадени, за да работят помежду си, а не постоянно да са в някакво единоборство, категоричен бе Искрен Веселинов от ВМРО в предаването „Беновска пита“ . Коалицията е създадена, за да върши конкретна работа, докогато тя върши тази работа, коалицията е стабилна. Имаме политики, по които имаме разбирателство, по […]