ЦИК прехвърля на следващите е-гласуването, критикуват демократите

Views 270
0 0
Снимка: БГНЕС

Демократична България се надигна срещу пътната карта за експериментално дистанционно електронно гласуване.

Според тях пътната карта съдържа грешки, поставящи под съмнение компетентността на Централната избирателна комисия.

От Демократична България призовават Централната избирателна комисия да ревизира пътната карта, като я подложи на обществено обсъждане и като поправи грешките в нея, постави ясни и кратки срокове за всеки от етапите и анализира рисковете за финансирането и реализацията на проекта.

Припомняме, че вчера говорителят на ЦИК Александър Андреев съобщи, че Централната избирателна комисия вече е готова с пътна карта за дистанционно електронно гласуване, което ще бъде за периода от 2020 г. до 2023 г.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Неравномерно натоварване на съдиите и липса на защита от ВСС в Доклада за 2019 г.

И през 2019 г. продължава наравномерната натовареност на съдиите. Намаляването на постъплението на делата е минимално. Това стана ясно от Доклада за прилагането на закона и за дейността на съдилищата през 2019 г., съобщиха от ВКС. Неравномерното натоварване и дългите срокове за провеждане и приключване на конкурсните процедури, както и […]